Ieri a fost despre ieri. Astăzi este despre astăzi

25 Aprilie 2017, 11:19    •   
comentarii

Atunci când ți se împlinește un vis, iar lângă tine sunt toți prietenii tăi, atunci când ți se îndeplinește o dorință ascunsă de frică să nu fie prea îndrăzneață, atunci când nimeni și nimic nu te supără, ia un creion și notează: astăzi este despre astăzi.

Ce seară minunată… Ce oameni minunați… Câtă iubire într-un singur loc… Câte amintiri care au construit momentul perfect… Vă iubesc! Vă iubesc, dragilor și vă promit că voi fi mereu Mirela voastră, Mirela visătoarea, Mirela îndrăzneața, Mirela vulcanica. Femeia uragan, cum îmi zice Fifi.

Nu vreau să povestesc mici detalii despre lansare. A fost un tot perfect, o încununare a unei munci asidue, a unor gânduri construite de-a lungul timpului, a unor dorințe de a face bine, mai bine, cel mai bine. Astăzi este despre astăzi. Cu adevărat.

Mulțumesc echipei de la Editura Curtea Veche, mulțumesc Iren Arsene pentru încrederea ta, mulțumesc Gáspár György pentru cuvintele tale atât de frumoase. Mulțumesc, Sempre Sano Catering pentru cel mai sănătos și mai gustos bufet.

Cartea se găsește în librăriile din toată țara și online poate fi comandată aici.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă