Cartea „ZBOARĂ, ZBOARĂ VRĂJIMĂTURICĂ”

24 Iunie 2015, 13:02    •   
comentarii
Galerie

Este prima carte de povesti scrisa de Mirela Retegan. Într-un singur pachet găsiţi o poveste scrisă, desenată, citită, cântată şi interpretată chiar de Gaşca Zurli cu vocile pe care copiii le recunosc şi le iubesc.

Povestea „Zboară, Zboară Vrăjimăturicā”- idee ce stă la baza spectacolului cu acelaşi nume, a fost aşezată în paginile unei cărţi vesele, colorate , frumoase. Desenele sunt unice. E prima carte cu Gaşca Zurli desenată. Cu ajutorul artistului Ovidiu Stanciu, Mirela Retegan a reuşit să transforme personajele iubite de copiii din toată România în personaje desenate şi posibile personaje de desene animate. Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zâna Bună, Truli, Zdrăngănel, Yuppi, Tanti Prezentatoarea şi Tura Vura sunt personaje de poveste în paginile dinamice, pline de viaţă.

Povestea scrisă este susţinută de un cd-audiobook pe care sunt înregistrate vocile personajelor. Cd-ul debordează de super energia marca Zurli. Veselia trece dincolo de unde şi reuşeşte să aducă zâmbetul pe buze tuturor ascultătorilor, deopotrivă mici și mari. Căldura cu care Mirela Retegan îmbracă fiecare cuvânt, veselia pe care o pune Fetiţa Zurli în toate vocalele, onomatopeele Vrăjitoarei Tura Vura dar şi replicile consacrate ale celorlalte personaje, fac din acest audiobook un produs foarte prietenos şi un material plăcut pentru ascultare.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă