CĂRȚI, CD-URI ȘI AUDIOBOOKURI


image

Cartea "Pledoarie pentru Mami și Tati "

Cartea cuprinde "pastile de înţelepciune" care curg una după alta, ca mărgelele unui colier de preţ - foarte scurte eseuri reflexive respirând un aer de confesiune prietenoasă de care te simţi imediat mândru că-l poţi respira odată cu autoarea. Înca de la primele lecturi, simţi că începi să-i iubesti prezenţa vie, adică sincerităţile fruste şi pline de umor despre bucurii şi căderi, lucruri de om trăitor pe pământ cu bune şi rele, copil, iubiţi, dimineţi cu soare sau ploi, căutari, ezitări ori certitudini, pe toate le simţi aproape şi le simţi ale tale, ca printr-un transfer magic. Nicicând o împărtăşire de viaţă, judecăţile de inimă ale unui semen nu au fost mai lesne de primit, şi mai cu bucurie, decât aici. Mirela meştereste fiecare mărgică din şirag cu acea înţelepciune care vine din aşezarea minţii şi a inimii în respectul pentru valorile vieţii, când, în fine, ajungi "s-o întelegi"... Iar aste e de nerefuzat..!

Comunicările Mirelei Retegan se circumscriu unor zone preferate, care o definesc şi în plan personal, în cotidian: despre triada copil - mamă - tată raportată la viaţa proprie: fetiţa ei Maya, tatăl acesteia, aflat departe, ea însăşi. Pledoaria e pentru toţi trei în armonie, însă nu neapărat pentru familie, căci lecţia de viaţă cea mai importantă este ca poţi cuprinde cu iubire şi înţelegere orice distanţă pământeană sau eterică aflată între minţi şi inimi şi ca acest spaţiu plin de intersecţii hrănitoare marchează evoluţia şi binele copilului la fel ca într-o familie dedicată. Cu o condiţie: ca Mama şi Tata să muncească la această viziune comună şi s-o întreţină.

Cartea costa 29 de lei (la care se adauga cheltuielile de transport ) si o puteti comanda direct aici. Cei care comanda cartea direct pe siteul mirelaretegan.ro primesc exemplarul cu autograful autoarei.

Numele complet (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numarul de telefon (obligatoriu)

Adresa de livrare - strada, numar, bloc, apartament, oras, judet, tara (obligatoriu)

Cui ii este dedicata?


Cartea „ZBOARĂ, ZBOARĂ VRĂJIMĂTURICĂ”

Este prima carte de povesti scrisa de Mirela Retegan. Într-un singur pachet găsiţi o poveste scrisă, desenată, citită, cântată şi interpretată chiar de Gaşca Zurli cu vocile pe care copiii le recunosc şi le iubesc.

Povestea „Zboară, Zboară Vrăjimăturicā”- idee ce stă la baza spectacolului cu acelaşi nume, a fost aşezată în paginile unei cărţi vesele, colorate , frumoase. Desenele sunt unice. E prima carte cu Gaşca Zurli desenată. Cu ajutorul artistului Ovidiu Stanciu, Mirela Retegan a reuşit să transforme personajele iubite de copiii din toată România în personaje desenate şi posibile personaje de desene animate. Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zâna Bună, Truli, Zdrăngănel, Yuppi, Tanti Prezentatoarea şi Tura Vura sunt personaje de poveste în paginile dinamice, pline de viaţă.

Povestea scrisă este susţinută de un cd-audiobook pe care sunt înregistrate vocile personajelor. Cd-ul debordează de super energia marca Zurli. Veselia trece dincolo de unde şi reuşeşte să aducă zâmbetul pe buze tuturor ascultătorilor, deopotrivă mici și mari. Căldura cu care Mirela Retegan îmbracă fiecare cuvânt, veselia pe care o pune Fetiţa Zurli în toate vocalele, onomatopeele Vrăjitoarei Tura Vura dar şi replicile consacrate ale celorlalte personaje, fac din acest audiobook un produs foarte prietenos şi un material plăcut pentru ascultare.

image

Comandă acum cartea „ZBOARĂ, ZBOARĂ VRĂJIMĂTURICĂ”

COMANDĂ


image

CD-ul „ATENȚIUNE, ACCELERĂM!”

Mirela Retegan a creat acest CD plin de culoare, este un CD in care fiecare joc este prezentat de personajele din Gașca Zurli, în studio, în fața microfonului.Fetița Zurli explică jocurile ei preferate, în timp ce Clopoțel se străduiește să-i învețe pe copii și pe părinți„Cucu Bau”. „Am o căsuță mică” este precedat de un intro în care Yuppi le dă indicații prietenilor lui: Truli se va ocupa de instalația electrică și de centrală, Clopoțel se va ocupa de acoperiș și de ferestre. Tanti Prezentatoarea se va ocupa de finanțarea proiectului, iar Fetiței Zurli îi revin amenajările interioare din căsuță.„Animale colorate” este jocul preferat al Fetiței Zurli, care le dă indicații tuturor: fiecare dintre prietenii ei din Gașcă e un animal colorat și fiecare copilaș trebuie să își imagineze unul și să cânte. Acesta este unul dintre cântecelele care apar pentru prima dată pe un CD spre bucuria celor mici care abia așteaptă să-l poată asculta și în mașină, pe drum spre grădiniță.

CD-ul se încheie cu festivitatea de premiere a Campionatului de Cântece și Jocuri cu Gașca Zurli, prezentată de Tanti Prezentatoarea. Oare cine va câștiga acest campionat? Oare Tura Vura a ajuns în studio?


Comandă acum CD-ul „ATENȚIUNE, ACCELERĂM!”

COMANDĂ


Cartea cu audiobook „MAMI, TATI, JOACĂ-TE CU MINE” – tiraj epuizat

Cartea “MAMI, TATI, joaca-te cu mine” scrisa de Mirela Retegan a aparut in 2010 la Editura Aramis. Contine trei capitole : jocuri de jucat in casa, in trafic si la cumparaturi.

"Este epuizata de vreo trei ani si lucrez la editia a doua. Sincer nu ma asteptam sa aiba un succes atat de mare. Mi-am dorit sa fie un ghid usor accesibil, intr-un format pe care parintii sa-l poata tine in masina sau de ce nu in poseta si la care sa poata apela oricand, Acum iau in calcul un format electronic pentru ca putem ascunde intr-un telefon absolut orice informatii ne-ar face la un moment dat viata mai usoara” a declarat Mirela Retegan- cea care ii antreneaza pe parinti pentru joaca.

Cartea are atasat si un cd pentru jocurile de jucat in trafic- un instrument minunat pentru masina. Autoarea impreuna cu muza ei -Maya au inregistrat in studio demonstratii pentru jocurile de jucat in autovehicole.

image