CAUT ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2018

10 Mai 2018, 13:24    •   
comentarii

Am visat să mă fac învăţătoare sau educatoare pentru că iubesc copiii. Sunt sigură că există multe învăţătoare care merită iubirea şi aprecierea noastră. Doamne și domnișoare la care copiii se uită cu toată dragostea, pentru că se duc la şcoală nerăbdătoare să-i mai înveţe ceva pe cei mici. Sunt sigură că există în ţară asta învăţătoare care ştiu că iubirea mută munţii şi dezleagă limbile, învăţătoare care ştiu că educaţia tot cu iubire şi răbdare se face.

Sunt sigură că există dăscălițe care au făcut din meseria lor o misiune. Pe ele le caut. Vreau să fac catalogul celor mai iubite învăţătoare din România. Pentru al treilea an la rând. Am început acum 2 ani proiectul ÎNVĂȚĂTOAREA ANULUI și am ales-o pe Silvia Fuică din Galați drept câștigatoare, de fapt au ales-o toți acei părinți din clasă care au scris atât de frumos despre ea. Anul trecut câștigătoarea a fost din Bucuresti, învățătoare Otilia Nuță.

Anul acesta duc tradiția mai departe și vă provoc să o căutăm împreună pe cea mai iubită învățătoare din România. Participanții trebuie să scrie o scrisoare de apreciere către învățătoarea pe care o iubesc și să o lase la comentarii aici în articol. Concursul începe azi și se termină pe 3 iunie la ora 24.00

Pe 4 iunie aleg Învățătoarea Anului 2018. Marele premiu oferit de Sissi este o vacanță la Viena pentru 2 persoane.

În plus, Învățătoarea Anului primește un super cadou și pentru elevii ei: Gașca Zurli va da o super petrecere la ea în clasă!

Toate învățătoarele menționate în scrisorile de apreciere vor primi diplome.

Regulamentul concursului îl gasiţi aici. SUCCES!

Partenerii mei în această frumoasă poveste sunt : Caroli, BCR și Zurli

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă