Cel mai copleșitor moment al anului l-am trait la Sala Palatului

05 Decembrie 2018, 16:24    •   
comentarii

Cine cunoaște Gașca Zurli, mă cunoaște și pe mine. Și cine mă cunoaște știe că mie nu prea îmi e frică în viață de nimic. Îmi asum toate acțiunile mele, fac pașii pe care îî vreau, în ritmul meu. Îmi asum totul și mă arunc în vâltoarea poveștilor din viața mea cu toată energia. Nu fac lucruri pe jumătate. Pentru mine, la spectacole fiecare copil e foarte important, mă gândesc la sufletul fiecăruia și apoi privesc cu mare bucurie energia cu care pleacă de la Gașca Zurli.

Să revin la Sala Palatului cu toți colegii mei într-un spectacol special a fost pentru mine o mare provocare. Fanii și prietenii noștri știu ce probleme tehnice am avut la spectacolul din 2015. A fost un moment de mare cumpănă pentru mine atunci. Dar m-am ridicat și am mers mai departe. Că eu asta știu să fac cel mai bine. Să merg mai departe.

Să umplem Sala Palatului, adică să vindem în câteva zile toate biletele a fost o bucurie. Nu știu alți artiști cum sunt, dar eu sunt profund recunoscătoare pentru fiecare părinte care alege Zurli pentru copilului lui.

Mi-am pus tot sufletul în acest spectacol pregătit în timp record. Echipa Zurli a fost de aur de la primul la ultimul om, s-a muncit enorm ca totul să iasă la nivelul pe care eu îl vreau.

M-am străduit să creez o atmosfera de poveste și nu vreau să vă povestesc aici tot spectacolul vă spun doar că de Crăciun o să vedeți la TVR toată înregistrarea.

Rezumatul emoției:

50 de oameni pe scenă, peste 100 în echipa de organizare, Mulțumesc fiecăruia în parte.

Mulțumesc Alin Șufariu și băieților tăi!

Mulțumesc Ștefan Botea și Five’s pentru tot suportul.

Mulțumesc George de la Acting up și tuturor spiridușilor tăi.

Mulțumesc, Romanian Security System.

Mulțumesc oamenilor din echipa Sala Palatului pentru tot sprijinul.

Mulțumesc TVR pentru încredere și pentru alegerea de a da copiilor români această bucurie de sărbători.

Mulțumesc Caroli, Aqua Carpatica, Carrefour. Sunteți partenerii mei de suflet.

Vă mulțumesc tuturor! Voi sunteți Zurli!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă