Dincolo de toate lucrurile în care te-ai blocat, e toată lumea

03 Septembrie 2018, 17:24    •   
comentarii

Sunt momente, chiar perioade din viață, în care rămânem blocați în niște locuri și în niște relații. Şi ne luptăm cu ele, dacă nu merg firesc și curat, de parcă de victoria aia ar depinde pacea lumii.

E de ajuns să faci un pas în lateral sau să te întorci cu spatele la toate lucrurile care te fac să te simți ca un hamster pe roată... Imediat vezi că, dincolo de cușca în care ești captiv, e o lume întreagă. E o altă lume! Sunt alți oameni. Sunt alte întâmplări. Alt ritm. Alte evenimente!

Dă-ți o pauză! Deconectează-te de la tot ce poți! Încearcă, în urmatoarea perioadă, să mergi în alte locuri decât mergi de obicei. Încearcă să te întâlnești cu alți oameni, încearcă să faci lucruri pe care nu le faci în mod curent... Schimbă-ți rutina! Ieși din zona de confort! Fă lucrurile altfel, cu alți oameni! Închide ochii, trage aer în piept, gândește-te că sari dincolo de geamul de sticlă care te desparte de viața ta!

Uneori, noi rămânem blocați în anumite locuri, în anumite relații, cu anumiți oameni, în timp ce viața noastră o ia înainte și trăiește în altă parte... Prinde-o din urmă! Fă lucrurile altfel! Construiește-ți singur fericirea din fiecare zi!


Astăzi este despre astăzi! Astăzi vreau să fie altfel decât fiecare "ieri” din viața mea.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă