Concurs! Eu am ales să fiu bună. Tu?

07 Decembrie 2018, 10:03    •   
comentarii

Update!

Gata, am ales câștigătoarea. Nadia Georgeta Ghisa este câștigătoarea! Felicitări, draga mea! Aștept mesajul tău în privat pe facebook să stabilim ziua și ora la care ne vedem. Mulțumesc tuturor!!!

2018 a fost un an atât de frumos și de plin pentru mine încât cred că niciodată nu am avut inima atât de fericită, atât de plină de recunoștință. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața pe care o am, pentru treaba pe care mi-a dat-o, pentru rezultate, pentru prieteni și mai ales pentru voi. Voi cei care îmi sunteți mereu aproape aici, la radio, în sălile de spectacol.

Vă mulțumesc mult tuturor. Să vă spun ceva. Eu cred că mie mi se întâmplă toate lucrurile astea bune în viață pentru că eu am ales să fiu bună.

Cercul de prieteni, mașina, casa, vacanțele, cărțile toate sunt alegerile mele. Dar cu adevărat cea mai importantă alegere a mea este să fiu bună. Și știu că nu sunt singură în alegerea asta, foarte mulți au ales ca mine. Lor mă adresez azi cu acest concurs.

Îmi doresc foarte tare să petrec o oră, două într-un loc drag mie, un restaurant mediteranean, care îmi inspiră pozitivism și care are cea mai bună salată de vinete, să merg acolo cu cineva care e aici cu mine, mă citește, crede în același lucruri ca mine.

Scrie-mi aici pe blog la comentarii fapta ta bună de anul asta. Demnă de povestit și de dat exemplu. Și dacă sunt mai multe, cu atât mai bine.

Aleg un câștigător pe care îl scot la masă la Corto Maltese. Mergem, stăm de vorbă, ne bucurăm împreună. Eu vin și cu un cadou de la Douglas România dar și cu alte suprize. Cel mai important e că ne oferim timp să stăm de vorba pe îndelete.

Aștept răspunsurile aici la comentarii până marți seara la ora 24.00, aleg câștigătorul sau câștigătoarea și îl anunț aici pe blog miercuri dimineața. Succes!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă