Când se închide o ușă, se deschid mai multe alte uși! 

15 Septembrie 2021, 10:14    •   
comentarii

Dacă ți s-a închis o ușă, uită-te în jurul tău și descoperă-le pe cele care sunt dacă nu deschise larg, sunt măcar întredeschise.

Întotdeauna, când ni se închide o ușă, ni se deschid mai multe! Dar suntem atât de supărați pe ușa închisă, atât de disperați să stăm atârnați de clanța care nu mai vrea să se deschidă, încât nu ne dam voie să le vedem le celelalte.

Când se închide ușa unui job, se deschid multe alte uși care pot să însemne provocări noi pentru tine. De foarte multe ori, un loc de muncă nou înseamnă colegi noi, șefi noi, posibilități noi în care să faci cât mai mult din ce ți se potrivește și să obții și mai multă recunoaștere.
Poate să se închidă o ușă de la un loc de muncă unde stăteai într-o mare stare de confort și o mică stare de fericire și să se deschidă o ușă nouă, în care curiozitatea să ia loc plictiselii și tu chiar să poți face ce îți place!

Când se închide ușa unei relații, se deschid multe uși cu relații noi din care poți alege ceva și mai bun și mai potrivit ție. De cele mai multe ori, nu era relația care să te pună în valoare, în care să te simți apreciat și iubit, susținut și înțeles. Era o relație bună din anumite puncte de vedere și nebună din altele. Agață-te de faptul că ușa s-a închis pentru toate cele care nu erau bune și acum ești pregătit să deschizi uși noi și să fii din ce în ce mai aproape de varianta ta cea mai bună!

Când se închide ușa unei activități, se mai deschid multe uși pentru studierea altor discipline. Poate ce făceai până la un punct era doar ceea ce ți-ai permis în acel moment iar acum ai, în sfârșit, posibilitatea să faci ce ți se potrivește, ce îți place.

Și când se închide ușa sănătății se deschid alte uși. Am văzut oameni cu probleme de sănătate care abia în terapii și-au descoperit credința, au reconstruit relațiile cu cei apropiați, au reparat greșeli ținute pe avarie și au dat jos saci plini de remușcări pe care îi cărau în spate de prea multă vreme.

Pentru orice situație din viața ta, atunci când ți se închide o ușă, ți se deschid multe altele! Nu rămâne cu fața lipită de ușa care ți-a fost trântită fix în nas. Întoarce-ți capul, ia mâna de pe clanță și privește în jurul tău. E plin de uși care așteaptă să le fie trecut pragul. Hai, ai încredere!

E doar alegerea ta dacă începi să le încerci sau dacă rămâi pe afară, dincolo de ușă. Altfel, fiecare dintre noi poate să intre pe ușa care i se potrivește!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult