Oamenii iubiți sunt oameni fericiți

01 Martie 2018, 10:23    •   
comentarii

Iubirea adevărată îi face pe cei care o simt, să stralucescă.
Oamenii iubiți plutesc.
Oamenii iubiți zboară.
De aceea ajung mult mai repede și mai ușor acolo unde și-au propus.
Iubirea crește aripi pe umerii celui care este iubit. Iubirea așază covorul lui Aladin sub cel care trăiește o iubire, iar el devine ușor și plutește.
Nu, oamenii iubiți nu sunt cu capul în nori. Ei sunt cu picioarele bine înfipte în pământ pentru că știu că au de ce să se agațe…dar sufletul lor se ridică deasupra tuturor nimicurilor de care se împiedică cei ce nu sunt iubiți.
Un om iubit poate să treacă peste orice.
Un om iubit poate să fie generos și nu face niciun efort pentru asta.
Un om iubit construiește din piatră seacă și face foc în mijlocul pustiului.

Un om iubit se hrănește cu aer și bea apă din orice fântână fără să-și mai facă o mie de griji.
Oamenii iubiți sunt oamenii care au succes. Succes în tot ceea ce își propun, succes obținut cu bucurie, succes pentru care sunt susținuți.
Oamenii iubiți știu că sunt iubiți și nu-și mai ocupă mintea cu îndoieli.
În mintea oamenilor iubiți nu-și mai face loc frica. Pentru că iubirea a ocupat deja tot locul. Şi iubirea dă încredere, iubirea dă curaj, iubirea dă putere.
Dacă îi vreți puternici pe cei pe care îi iubiți, faceți-i să simtă asta.
Dacă îi vreți răbdători pe cei pe care îi iubiți, arătați-le că sunteți acolo.
Dacă îi vreți liniștiți pe cei pe care îi iubiți, grăbiți-vă să ajungeți la ei.

Dacă vreți ca oamenii pe care îi iubiți să prindă aripi, lăsați iubirea pentru ei le cuprindă inimile. Nu faceți economie de iubire. Nu o porționați. Nu tăiați feliuţe. Lăsați-o toată să ocupe fiecare colțișor din mintea și din inima celui iubit.
Un om iubit se mai naște încă o dată. Și în iubire, ca în facere, nu păstrezi nimic pentru tine. Așa cum copilul se naște cu toate cele de care are nevoie în corp și iubirea trebuie să nască un om întreg.


Un om iubit este un om nou.
Un om iubit este un om frumos.


Dacă există în viața ta cineva pe care îi iubeşti cu adevărat, fă-l să simtă asta. Indiferent că e un bărbat, o femeie, un copil sau un adult, arată-i iubirea. Începe cu prima zi de primăvară.
Începe cu începutul.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Gandurile Mirelei

Când toate se schimbă în jurul nostru, noi nu putem să rămânem neschimbați.

Ne miră schimbarea oamenilor din viața noastră. Asta, deși privim în oglindă și vedem schimbările de pe chipul nostru. Ne surprind schimbările de situație, deși simțim schimbările corpului nostru în fiecare pas. N-ai nicio...

citeste mai mult  

Ce alegeri ai face dacă n-ar trebui să ții cont de părerea părinților tăi?

– Ai trăi diferit dacă eu aș fi moartă? Ai face alte alegeri dacă nu ai ține cont și de ce crezi tu că eu cred?   E întrebarea cu care am ieșit de la vizionarea filmului Elvis. M-a zdruncinat povestea acestei...

citeste mai mult  

Cereți Fecioarei Maria în rugăciuni, tot ce i-ați cere mamei voastre și chiar mai mult de atât!

Astăzi,  începe postul Sfintei Mării. Cereți Măicuței Sfinte tot ce i-ați cere mamei voastre. O mamă va face tot ce poate ca să-și ajute copilul. Inclusiv va vorbi cu Dumnezeu pentru el. Iar noi toți suntem copiii acestei Mame!...

citeste mai mult  

Pentru tine ce înseamnă MOȘTENIREA?

Am fost invitată la conferința The Woman să vorbesc despre moștenire. Mi-am învârtit discursul de câteva ori, am vorbit printre ultimii speakeri, așa că toți cei de dinaintea mea apucaseră să spună cam tot ce se putea spune...

citeste mai mult