Luna aceasta se împlineşte un an de când am descoperit FIXUL.

01 August 2017, 11:35    •   
comentarii

Fix un an de FIX: pe 26 august.

De un an de zile, viaţa mea se ghidează după câteva ore. Vreo 5. De la 7 dimineaţa până la 7 seara, timpul nu mai zboară în neştire. Timpul meu zboară conştient. Pentru că eu, de aproape un an, nu mai las orele să mi se piardă printre degete. Prind timpul în pumn, îl ţin strâns şi fac tot ce vreau eu cu el.

De un an de zile mănânc organizat şi ţin o socoteală a zilelor. Sunt atentă la viaţa mea şi la ce mi se întâmplă.

Am eliminat haosul şi dezordinea. Am introdus câteva reguli simple şi astea mă ghidează.

Acum un an am urcat într-un tren care m-a echilibrat. Mai deraiez din când în când. Dar, de fiecare dată, îmi adun puterile şi reaşez vagoanele pe şine.

De un an de zile "propovăduiesc" aici, în online şi în toate întâlnirile mele, mâncatul la ore fixe. Această descoperire care mie mi-a schimbat viaţa. Nu e nimic nou sub soare. Mulţi alţii au descoperit-o înaintea mea, mulţi alţii o vor descoperi după mine, doar că...eu sunt vocală. Şi vreau să afle cât mai mulţi semeni de-ai mei care se luptă cu kilogramele.

Vreau să afle că lupta nu se dă în frigider ci pe terenul voinţei noastre. Că bătălia nu se duce în cabinete medicale ci în mintea noastră. Lupta e în inima şi inima bate mai repede şi mai uşor dacă nu o apasă kilogramele de grăsime.

Cămara nu e terenul cel mai bun în care să ne luptăm pentru viaţa noastră şi nici cuptorul de la aragaz.

Mâncarea trebuie să fie o bucurie. Dacă o ciuguleşti de dimineaţă până seară, dacă bagi în gură tot ce prinzi, nu mai faci diferenţa între ce vrei şi ce-ai nimerit, între ce-ţi trebuie şi ce ţi-a fost la îndemână.

Un an de FIX înseamnă pentru mine primul an cu adevărat organizat din viaţa mea. Pentru mine şi pentru peste 200.000 de oameni care au intrat în grupul creat de mine pentru ei pe facebook.

Un sfert de milion de români de pretutindeni, în ultimul an au ales FIXUL! Şi mănâncă Fix la Fix. La 7, 10, 13, 16 şi 19.

Pe 26 ne sărbătorim. Voinţă, dorinţă, putinţă! Aşa că luna asta o să tot scriu despre cum mi-a schimbat mie fixul viaţa.

Intră pe grup. Acolo vei descoperi o lume în care oamenii slăbesc mâncând la ore fixe. Fără luptă, fără încrâncenare, fără restricţii, fără ATENŢIE...înfometare.

Te aştept pe grup.
Acum se numeşte Fix la fix. Poate să-l cheme oricum. Oamenii din el fac grupul. Pentru oamenii de pe grup, Pe 26 august facem petrecere de Un an de FIX!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP