FIXUL CARE SCHIMBĂ VIEŢI

23 August 2017, 17:00    •   
comentarii

Fixul mi-a schimbat viaţa. Şi nu-i o vorbă în vânt. De când mi-am schimbat stilul de viaţă, mi-am schimbat viaţa toată. Mă simt mai frumoasă, mai puternică, mult mai stăpână pe tot ce fac.

De multe ori, în interviuri, jurnaliştii mă întreabă cum am atins succesul. Prin DETERMINARE. Tot ce mi-am pus în cap mi-a ieşit. Am muncit extrem de mult şi mi-am văzut de drumul meu fără să mă abat. Muncă şi iar muncă.

Acum un an mi-am setat un obiectiv major. Copilul a crescut frumos şi deştept, Zurli a ajuns un fenomen, blogul e binecunoscut, viaţa mea părea perfect aşezată. Şi atunci m-am uitat cu atenţie la mine şi am decis că a venit momentul să îmi acord toată atenţia şi să facă o schimbare extremă.

M-am trecut cu tupeu pe primul loc şi am pornit la un drum nou. Fix drumul meu. Am pornit cu curaj şi ambiţie. Şi încă de la primii paşi mi-am dat seama că drumul e larg şi că e loc pentru multă lume pe acest traseu al vieţii sănătoase. Şi cum egoistă nu am fost niciodată, am chemat alături de mine toţi oamenii din România care vor să schimbe ceva.

Şi-au strigat PREZENT foarte mulţi. Am pornit cu Anca, apoi a venit Maria, s-a alăturat şi Aneta, a strigat prezent şi Ionuţ şi imediat mulţi alţi curajoşi. Oameni decişi să îşi schimbe destinul, să îşi crească stima de sine. N-am fost niciodată pasionată de cife. Nu mi-am propus să fac cel mai mare grup, nici cel mai deştept, nici cel mai elitist. Am vrut doar ca românii să afle că SE POATE. Dacă eu cu programul meu nebun am reuşit să schimb ceva prin ordine şi multă disciplină ştiam că o să reuşească şi alţii. Unii poate mai bine că mine.

S-au strâns într-un an în povestea mea 250 de mii de oameni. 250 de mii de poveşti adevărate. O luptă zilnică pentru reuşită. Pun capul seara pe pernă şi telefonul îmi dă o alertă scurtă. BING. "Doamna Mirela, mi-aţi schimbat viaţa. Am slăbit cu fixul 20 de kilograme." Zâmbesc şi ştiu că am reuşit să fac ceva cu adevărat important. Într-o lume în care orgoliile şi conflictele sunt la ordinea zilei, eu, Mirela Retegan am făcut ceva cu adevărat important. Am creeat un grup în care un sfert de milion de oameni se încurajează zi de zi în cea mai frumoasă cursă posibilă. Se aplaudă unii pe alţii, sar să ajute când unul se împiedică, deschid poarta cu zâmbet larg noilor veniţi. Învingătorii nu pleacă acasă cu trofeul, rămân că să îi ajute pe ceilalţi să învingă şi ei. Ce poate fi mai frumos?

Este cea mai mare realizare a mea în anul ce-a trecut. Mă simt atât de recunoscătoare pentru această reuşită şi mă înclin în faţă tuturor celor care au venit pe drumul meu.

Ambiţia e să crezi în tine când nimeni nu crede. Acesta e secretul reuşitei.

Eu am crezut în mine.
250 e mii de oameni au crezut în mine.
Şi în ei.
Zi de zi.

Sunt fericită şi mândră pentru că noi ăştia 250 de mii suntem exemplu că în România se poate schimba ceva. Cu multă dragoste şi respect pentru cei din jur.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP