Otilia Nuță este ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2017!

05 Iunie 2017, 13:00    •   
comentarii
Galerie

Otilia Nuță este învăţătoarea anului 2017

Dragi părinţi,

Vă mulţumesc pentru cele aproape 700 de comentarii cu propunerile voastre de dascăli inimoşi. Am ales câştigătoarea: Otilia Nuță, clasa pregatitoare C, Școala 97, sector 4, București. Abia aştept să merg împreună cu Gaşca Zurli la dânsa în clasă. Sponsorul nostru Douglas i-a pregătit un super cadou pe lângă vizita noastră surpriză!

Vă mulţumesc tuturor pentru propuneri şi vă rog să trimiteţi la adrsea de email andrea@zurli.ro ( atentie este cu un singur e) numele si adresa completa a invatatoarei propuse de fiecare dintre voi pentru ca noi sa ii trimitem o diploma de merit.

************************************

Caut ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI! Şi am decis să o caut an de an, pentru că eu cred cu toată tăria că dascălii adevăraţi trebuie să iasă în faţă, să ştie ţara toată că avem oameni buni şi valoroşi care îşi dedică viaţa educaţiei copiilor noştri.

Caut învăţătoarea anului 2017 după ce anul trecut, am găsit învăţătoarea anului 2016 la Galaţi. Silvia Fuică a fost nominalizată în concurs de părinţii copiiilor din clasa ei. 30 de părinţi care şi-au spus argumentele şi aşa ea a devenit învingătoarea. I-am făcut o super supriză când am mers cu Gaşca Zurli la ea în clasă. Aveţi frumoasa amintire, aici

Anul trecut au concurat 500 de învăţătoare din România. Anul acesta presimt că vor fi mai multe.

În învăţământul românesc sunt mulţi învăţători dedicaţi şi cu har iar ei chiar merită toate aprecierile noastre. Nu trebuie să confundăm oamenii cu sistemul şi îmi doresc să ştie toţi părinţii că succesul în educaţia unui copil vine când sunt implicate toate cele 3 părţi: părinţi, copii, învăţători. Vreau cu această campanie să trezesc în părinţi dorinţa de a da mai multă atenţie omului cu care copilul sau petrece cel mai mult timp dintr-o zi.

Vreau să fac cel mai mare catalog cu cele mai iubite învăţătoare din România. Cea mai votată dintre ele va primi de la mine un super cadou: O ora cu Gaşca Zurli chiar la ea în clasă! Toate învăţătoarele nominalizate vor primi din partea mea o diplomă.

Ce ai tu dragă părinte de făcut:

Propune o învăţătoare pentru titlul de ÎNVĂŢĂTOAREA ZURLI 2017. Spune-mi la comentarii de ce ar trebui să câştige acest titlu învăţătoarea propusă de tine? Ce calităţi o fac specială? De ce e ea o învăţătoare bună?

Scrie la comentarii cu nume, prenume, oraş, clasa şi argumente.

Primesc propunerile voastre pînâ la 1 iunie.

Eu voi alege câştigătoarea şi o voi anunţa aici pe blog. Succes!

Castigatoarea esteeeee...

Otilia Nuță, clasa pregatitoare C, Școala 97, sector 4, București

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat!

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă

Echipa ActingUP