Corina Cercel este ÎNVĂŢĂTOAREA ANULUI 2018

13 Iunie 2018, 16:04    •   
comentarii

Am ajuns în satul Dârza unde ne așteptau copiii din toată școala și toată grădinița. Sunt obişnuită cu emoţiile copiilor când aud de noi, dar la Dârza a fost ceva de neimaginat...când am parcat microbuzul se auzeau țipete de bucurie din toate colțurile școlii. Geamurile erau pline cu buchete de chipuri de copii fericiți. "Doamne, e cea mai frumoasă zi din anul ăsta" mi-a șoptit o bunică în timp ce intram. În clasa învățătoarei copiii ne așteptau cuminți în bănci iar părinții lor stăteau și mai cuminți în spatele lor. Au început să aplaude și să țopăie când am intrat, entuziasmul lor era la cote maxime.

În mijlocul lor...o zână. O femeie tânără, caldă, cu un chip luminos și un zâmbet care pare să şteargă orice problemă. Nu m-am mirat că e atât de iubită copii. Aveam să aflu că învăţătoarea anului, Corina Cercel face naveta de la Târgovişte în fiecare zi.

Mie mi-a plăcut chipul ei. Și blândețea.
Ce a urmat a fost cu totul şi cu totul Zurli. Copiii și părinții și bunicii, cântând, dansând, bucurându-se de întâlnirea cu noi.
Ştiți de ce am venit noi aici?
Pentru doamna învățătoare!!! au răspuns în cor copiii.

Corina Corcel s-a bucurat să afle că am declarat-o învățătoarea Zurli a anului, Sissi Romania i-a dat cadou o excursie la Viena, BCR i-a dat 500 de euro bani de vacanță și eu i-am lăsat cartea Fii de partea mea! Fiecare copil din clasă a primit de la Caroli un joc Hai la masă și invitații pentru copil/părinte la Zurlandia. Finalul a fost foarte dulce cu tort pregătit de Lucia Coman de la DeliCake pentru toată lumea.

În curte ne aștepta... toată școală. Poze, autografe, Am o căsuța mică. Astăzi am ziua de 12 Iunie la ziua de sărbătoare în satul Dârza.

Am plecat de acolo cu mulţumirea lucrului bine făcut. Mă tot întreabă lumea eu cum îmi măsor succesul. E simplu: lacrimile părinţilor, zâmbetul de fericire al învăţătoarei şi râsetele copiilor. Succesul de azi. Mâine o iau de la capăt. În week end am pregătit Zurlandia: mii de zâmbete şi lacrimi de bucurie primite în schimb pentru munca mea şi a echipei mele.


`

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă