Brașov – Atelier de joacă pentru parinți

23 MARTIE 2016, 09:56   •    comentarii
Galerie foto
squash

 Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, vine în orașul tău pentru o nouă abordare a celor mici. Prin joacă.
Te învaţă cum să-i organizezi singur o petrecere, de-a ce să vă jucaţi prin casă, cum să-l ajuţi în trafic să nu se plictisească când stați ore în șir în mașină şi cum să-l implici la cumpărături.

Vino să înveţi cum să-ţi pui mâinile în șold și să cânţi atunci când de fapt îţi vine să-ţi pui mâinile în cap! Haosul poate fi transformat în distracţie – prin joacă.

"Antrenorul Parinților la Brasov e fără comentarii. O sa postez un mesaj primit in urma acestei întâlniri si care spune mult mai mult decat pot exprima intr o concluzie : "Buna dimineata, Mirela! Am participat seara trecuta la intalnirea cu parinti din Brasov. Sunt educatoare de 10 ani, am o fata de 4, si-mi spuneam " Cam ce jocuri ar putea sa-mi prezinte, pe care sa nu le stiu?" Stupoare, nu sunt jocuri didactice sunt inventii. Ajunsa acasa ii povesteam fiicei mele ca m-am intalnit cu tanti Prezentatoarea. "Oaaa! Si ce ti-a spus, intreaba ea." M-a invatat un joc nou. Si ne-am jucat "Clopotel" si n-am reusit sa castig! Era ochi si urechi! Apoi "Da si nu" impreuna cu tati si mi-a raspuns la intrebarea " Melisa, ma. iubesti?" cu "Yes!". Oh! Multumesc pentru idei. Cireasa de pe tort a fost pentru mine jocul pentru dezvoltarea stimei de sine " Ce-ti place la...". Astazi, la gradinita, va fi primul joc pe care-l voi juca cu copiii mei. Multumesc! Nu uita, totusi, ca fanii Zurli din Brasov, va asteapta! Felicitari si multumesc!" Eu va multumesc voua, parinti minunați de copii norocoși"


Mirela Retegan