Antrenorul Părinților, București, 21 mai

22 Mai 2017, 20:58    •   
comentarii

Eu cunosc cei mai faini părinți din România. Ieri m-am întâlnit cu cateva sute de părinți. Am învățat împreună cum să transformăm "balena albastră" într-o rîțușcă simpatică. Pentru că, eu știu că fericirea copiilor stă în mâinile părinților lor. Și cât sunt mici, putem face pentru ei mult mai mult decât conștientizăm și facem. Ieri am cunoscut părinți frumoși, cu mult chef de joacă.

"Pe la finalul workshop-ului mă dureau obrajii. De zâmbit și de râs. Evident, nu am fost la Antrenorul Părinților în calitate de mamă. Ce am făcut, am făcut și eu zic că am făcut bine. Și ar fi chiar ciudat să mă mai antrenez când "copilul" are 21 de ani. Am fost în calitate de mamă de grădi și, de ce nu, în calitate de viitoare bunică. Doamneee, ce spun?!?" , spune Diana Apostoiu.

"Astăzi a fost despre joc și joacă. Îți mulțumesc Mirela Retegan pentru că -ai oferit ocazia să particip la această întâlnire minunată de la care am plecat cu convingerea că pot și vreau să fac mai mult pentru copilul meu și anume să-i ofer ceea ce își doreste el cel mai mult: să se joace!", susține Daniela Cosntantin.

O zi plină de emoții, voie bună si multă joacă. Pe 27 mai mă întâlnesc cu părinții din Timișoara. Abia aștept!

Le mulțumesc tare mult partenerilor din acest turneu, Caroli și Green Sugar.

 
Mirela Retegan pe

YouTube

Arhivă